Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Καμιά Ομάδα Βετεράνων...δεν μπορεί να κερδίσει την ΜΠΑΡΤΣΑ, έστω και σε κατάσταση χαλαρής προπόνησης!!

Ματθαίος Σκούρας 
Διπλωματούχος Προπονητής Ποδοσφαίρου

Ήρθαν οι Ισπανοί στην Αθήνα για μια σωστή προπόνηση αλλά
τελικά τόριξαν στη ποιο χαλαρή προπόνηση που είχαν κάνει ποτέ, καθώς οι βετεράνοι του ΠΑΟ
(διαβάστε την από 16/9/10 ανάρτησή μας: Γιατί κερδίζει η Μπαρτσελόνα και Ελλήνικό Ποδόσφαιρο) δεν μπόρεσαν να συμβάλλουν ώστε η ΜΠΑΡΤΣΑ (Μπαρτσελόνα, Βάρκα η Λώνα = το μόνο καράβι του Ηρακλή που διασώθηκε στις ακτές της Ισπανίας!!) να γεμίσει τις μπαταρίες της για τον αγώνα της Δευτέρας με την Βασίλισσα!!!!

Κάποιοι βέβαια θα με παρεξηγήσετε αλλά δυστυχώς, όπως είχα αναλύσει στην προαναφερθείσα ανάρτηση, ο ΠΑΟ και πάλι έπαιξε χωρίς να εφαρμόζει κάποια αρχή του ποδοσφαίρου, η τεχνική επιδεξιότητα και η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών ήταν για κλάματα.

Για να στηρίξω την άποψή μου δεν χρειάζεται δυστυχώς κάποια σοβαρή ποδοσφαιρική ανάλυση του αγώνα αλλά  απλώς η παράθεση ορισμένων πολύ κακών στοιχείων της ομάδας του ΠΑΟ, όπως παρακάτω:
   Παίχτες περιπατητές, νωχελικοί και τεμπέληδες, χωρίς ικανότητα να αλλάξουν πάνω από μία μπαλιά. (..κατοχή ρεκόρ για ΠΑΟ 26% !!!)
   Δεν είχαν το σθένος να μαρκάρουν από κοντά κάποιο αντίπαλο, απλώς αλληλομαρκάρονταν και όλοι σε μια ευθεία, παρακολουθούσαν και θαύμαζαν πως έπαιζαν οι παίχτες της ΜΠΑΡΤΣΑ και πως τους δούλευαν με τις κάθετες μπαλιές.... (π.χ. στο 2ο γκολ το μαρκάρισμα του Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν για κλάματα, καθώς του πέρασαν σε στυλ κορόιδου την μπάλα κάτω από τα πόδια και πράγματι ο άνθρωπος ήταν αξιολύπητος..).
   Καλά ο Μέσι μπορεί να τους περνούσε για πλάκα και ο Πουγιόλ να βρίσκοταν την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κάτω από τη σέντρα, αλλά να μην ξέρουν να κάνουν ένα πλάγιο και όλα να τα στέλνουν σε αντιπάλους δεν δικαιολογείται!!!
   Ο Σίλβα στο 2ο ημίχρονο για πάνω από 30' ακούμπησε την μπάλα μόνο μία φορά με το χέρι!! για να τη στήσει για την εκτέλεση ενός φάουλ το οποίο τελικά δεν είχε ούτε το σθένος να εκτελέσει και τελικά το εκτέλεσε ο άλλος βετεράνος ο Μπουμσόγκ...Μπορεί να είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής αλλά θα πρέπει κάποιος να του μιλήσει για να διαφυλάξει την ποδοσφαιρική του φήμη...

    Ο νέος προπονητής του ΠΑΟ, παρόλο που δικαιολογείται ότι είχε μόνο τρεις μέρες την ομάδα, δεν έκανε κάποια έξυπνη κίνηση για να βελτιώσει κάτι από τα παραπάνω και αυτό δείχνει ότι τελικά δεν το κατέχει και πολύ καλά το άθλημα....

    Τώρα ας περιμένουμε για του χρόνου να μας πιπιλίζουν ξανά οι δημοσιογράφοι με τις "αρλούμπες" τους για τις υπερομάδες που διθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου